BUBBLORNAS MAGISKA VÄRLD – 5 DECEMBER

Upplev en sprudlande och smakrik resa genom bubbelvinernas värld. Under provningen kommer vi att: utforska de unika smakerna och aromerna som varje vin har att erbjuda, lära oss om olika tillverkningsmetoder och avnjuta god ost och chark i kombination med mousserande. Ta del av en bubblande och lärorik stund med vår sommelier som kommer att guida oss runt i Europa i jakt på de bästa bubblorna. Vilket mousserande blir din favorit?

Plats: Lenoteque Vinbar, Helsingörskajen 10, Helsingborg

Tid: 18.00-19:30 ca

Pris: 550 kr per person inklusive tilltugg

Anmälan till våra schemalagda provningar görs via vår bordsbokningstjänst på hemsidan.

En förskottsbetalning görs via Swish 1236638720 samma dag som ni bokar platsen. Är beloppet inte oss tillhanda senast en vecka efter bokningen tappar man sin plats på provningen. Avbokningar som görs efter det datumet återbetalas inte heller. Skriv ”provning” och respektive datum i meddelandet på Swish. Exempelvis: Provning 4/8

Eftersom vinprovning är en sensorisk upplevelse, ber vi er att inte använda för mycket parfym eller liknade denna kväll.

Om ni vill att vi håller en speciell provning hör av er till oss på info@lenoteque.se och få mer info om vad som är möjligt!
Välkomna!